Nevern Square

Sparks of inspiration to bring a dark London apartment to life.

 

Project

 

To re-design a dark, awkwardly laid out 3rd floor apartment into a luxurious, light and textural space aimed at the young, discerning professional. This project was constructed on a short time-frame in order to bring the home to market quickly.

 

Brief

 

Remodel and optimise space.

Make best use of property orientation. 

Fast-to-market.

Concept

 

  • Took advantage of its south-westerly aspect with garden views, capitalising on space and light.

    Used lateral layout to incorporate open kitchen and living areas. Situated bedrooms and bathrooms at the rear of the building for privacy.

    Mixed reinstated historical detail with contemporary fittings and finishes.
     
    The apartment is now swathed in natural light with enhanced viewpoints and detailed with luxurious and eye-catching finishes.